Folii de protectie

Posted by Folii Protectie

Display-urile moderne au adesea suprafete sensibile. Chiar si aparatele cu o structura robusta nu protejeaza 100% display-ul de aparitia zgarieturilor si a murdariei. Cei mai multi dintre noi incercam sa pastram folia de plastic originala cat mai mult timp dar, dupa o perioada scurta de timp aceasta se desprinde.

Solutie: folie de protectie profesionala, care rezista in timp, devenind astfel un scut de protectie invizibil al ecranului.


* Aceasta reducere se aplica numai produselor promovate de EMAG.RO

Samsung S5230 - invazia touchscreen-urilor

Publicat de Folii Protectie On 8:12 p.m.

Chiar dacă sunt pe locul doi, după Nokia, este clar că cei de la Samsung conduc în acest moment, atât cantitativ, cât şi din punctul de vedere al inovaţiilor la capitolul telefoane noi. Cea mai recentă dovadă în acest sens este strategia coreenilor de a-şi dota telefoanele mainstream, cele cu dotări nu tocmai de ultimă oră, cu touchscreen. Iar cel mai bun exemplu este nou anunţatul Samsung S5230.

Samsung S5230 beneficiază de interfaţa TouchWiz, creată de Samsung special pentru telefoanele cu touchscreen. Gesture Lock-ul este o functie noua, introdusa de Samsung pe acet model si pe S5600, care iti permite sa accesezi un anumit meniu sau functie a telefonului prin desenarea unui semn asignat pe ecran (sursa).

Dispozitivul este dotat cu o cameră foto de 3 MP, bluetooth 2.1 şi slot microSD care suportă carduri de până la 8 GB. Ecranul măsoară 3 inch şi oferă o rezoluţie de 240 x 400 pixeli.

Chiar daca pare inca un telefon cu touchscreen ca si celelalte, SAMSUNG S5230 impresioneaza inafara dotarilor de ultima generatie si printr-un design foarte atractiv.

Accesorii disponibile:
Husa de silicon (alb, roz, negru): 18 RON







Carcasa transparenta (plastic tare rezistent la socuri): 18 RON



Husa "portofel" piele
(negru): 30 RON




Husa "flip" piele - Model 1 (negru, rosu, roz, alb): 32 RON






Husa "flip" piele - Model 2 (negru, rosu, roz, alb): 32 RON











Holder parbriz: 30 RON

Set 2 Stylus-uri originale (negru): 30 RON / 20 RON buc








Husa tip "socks" : 9 RON(recomandate si pt alte modele cu dimensiuni asemanatoare)
Incarcator birou: 28 RON
Incarcator auto: 20 RON

0 Response to "Samsung S5230 - invazia touchscreen-urilor"

Trimiteți un comentariu

Telefon: 0744458994 / 0746117081
YM: folii_protectie
EMAIL:
folii_protectie@yahoo.com

Recomandam trimiterea unui e-mail la adresa mentionata incluzand detaliile solicitarii/comenzi si vi se va raspunde in cel mai scurt timp!

Detalii comanda!

Ultimele Articole

Ultimele Comentarii